Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Status amuzant Yahoo

status amuzant yahoo

Amuzant, nu ?:))

madalin

Sunt un tip franc, care spune lucrurilor pe nume. Sunt pătimaş şi perseverent, dar uneori mă plictisesc repede. Încerc să fiu un om bun. În cele mai multe situaţii, îmi reuşeşte. În detrimentul meu. Vrei mai multe ? Uită-te pe pagina despre mine.

Uncategorized
 • nu tocmai amuzant :)
  bine.. acum depinde de ce intelegi prin umor

  flo

  2 November, 2007

 • Ca cand ?:))

  madalin

  31 October, 2007

 • Da, e funny … si da, e scris de mine.Mi s-a parut tare deoarece am fost saptamana trecuta, sambata la Mitropolia din Bucuresti, cu moastele Sf. Dumitru si erau niste femei in varsta care dracuiau persoanele care nu le cumparau “busuiocul norocos” care bineinteles era USCAT si nici nu mirosea. Nu mai pun faptul ca atunci cand acel preot sau ce era citea din Biblie am trecut prin fata lui m`am inchinat ca un crestin ce sunt si am observat cu stupoare ca pe masa, langa Biblie era un pachet de LM rosu. La faza asta eu am ramas … masca.Btw.. nu am fost atent, am gresit dar am corectat. Abia am ajuns de la scoala, acu o ora si sunt inca hipnotizat de prostia profesorilor din liceul meu.:)

  Niculae Razvan

  31 October, 2007