Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Muzica pentru inima – Buddha Bar

Incepand de astazi, eu o sa incep sa va recomand cate o piesa buna pe zi. Din punctul meu de vedere. Piesa care n-o sa faca altceva decat sa va binedispuna, sau sa va faca sa ma injurati si sa ma criticati. Va las pe voi s-o ascultati chiar aici pe blog. Si ma rog, acolo unde o sa se poata s-o si downloadati..tot de pe blog, evident in format mp3.

Inc-o zi alaturi de muzica buna. Inc-o zi in care-mi rasfat urechile cu Buddha Bar..

Cuvintele sunt de prisos. Umbresc simplitatea si totusi complexitatea piesei pe care o recomand azi. Si anume Buddha Bar – El Corazon.

Daca mai sus nu vedeti playerul de la trilulilu, mergeti spre urmatorul link: http://www.trilulilu.ro/niladam/ad2aaf9cd1743d sau pentru video si versuri, pe blogul iuliei

Pentru a face download la Buddha Bar – El Corazon (format mp3), trebuie sa reveniti un picut mai tarziu.. pentru ca nu pot face upload de aici :)

madalin

Sunt un tip franc, care spune lucrurilor pe nume. Sunt pătimaş şi perseverent, dar uneori mă plictisesc repede. Încerc să fiu un om bun. În cele mai multe situaţii, îmi reuşeşte. În detrimentul meu. Vrei mai multe ? Uită-te pe pagina despre mine.

  • esti tare chillout rulz buddah bar rupe locul sfat pt toti care nu stiuprimul album buddah /primul cd e cel mai tare

    scrash

    26 February, 2009

  • frumoasa melodia ;)

    madalin8

    6 April, 2008