Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Să ne cultivăm. Muzical zic.

 Muzică bună
Muzică bună

De o perioadă lungă de timp (unii prieteni de-ai mei ştiu) îmi place să ascult muzică, care unora li se pare ciudată. Sau na, cum mi-a zis un puşti în seara asta, clasică, piesa pe care o ascultam fiind Deepak Chopra ft. Demi Moore.

Aşadar, am decis să fac secţiunea asta. Momentan piesele apar doar pe laterală, ele fiind excluse de pe prima pagină. Dacă vrei să afli mai multe despre asta, mergi aici.

Oricum, am spart gheaţa şi sper ca piesele recomandate de mine, să vă placă la fel de mult ca mie :)
LE: Poza e furată de aici.

madalin

Sunt un tip franc, care spune lucrurilor pe nume. Sunt pătimaş şi perseverent, dar uneori mă plictisesc repede. Încerc să fiu un om bun. În cele mai multe situaţii, îmi reuşeşte. În detrimentul meu. Vrei mai multe ? Uită-te pe pagina despre mine.

  • Nu ma impac cu o serie de fenomene programate pentru o viata intreaga, cu incercarile celorlalti de a permanentiza portiuni ale existentei mele … casatoria este un astfel de fenomen … melodia asta e frumoasa dar versurile sunt mai importante , mesajul pe care-l transmite … acela de a patrunde in tunelurile de lumina si intuneric din noi insine, care duc la … Infinit … zic bine ? Nu sunt decat doua iubiri : iubirea de sine si iubirea pentru alti oameni. Indaratul iubirii de sine zace suferinta (uneori asumata) , iar indaratul iubirii pentru oameni se afla :binele, frumosul,linistea … asa zice la carte … dar , oare de ce realitate e alta , una hida si dureroasa? Concluzia mea e ca oamenii sunt prefacuti , au sufletul mic , isi urmaresc interesele … uneori poate sa exista si putina “iubire” la inceput … dar lumea in care traim este una materialista si totul se transforma din ceva frumos in ceva dureros. asta zic eu si as mai zice … dar nu am continuitate in idei … :)

    Nicole

    21 November, 2009

  • Lovely ;;)

    Daniel

    18 November, 2009