Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Târgu Jiu îşi decide mâine bugetul pe 2010

Buget 2010
Buget 2010

Mâine (18.02.2009), la ora 13,00 în incinta teatrului Elvira Godeanu, Primarul alături de alte câteva personalităţi care sunt implicate în conducerea oraşului nostru, precum şi anumiţi jurnalişti, pun la bătaie şi spre dezbatere publică bugetul pe anul 2009.

Chestia despre care vreau să scriu, nu e faptul că se discută bugetul (cum de altfel se întâmplă de câţiva ani încoace — din câte ştiu eu) ci faptul că putem afla dacă oraşul Târgu Jiu va primi anul ăsta (deşi mulţi dintre voi/noi – insistăm de mult timp) un site la nivel european. Un site care să se încarce măcar în parametrii normali.

Un site care să conţină informaţii care să nu fie dependente de anumite softuri (vezi faptul că anumite decizii/hotărâri sunt postate în format .doc) şi care să poata fi uşor citibile.

Un site care să aibe o structură sănătoasă, tipografică şi uşor de utilizat. Un site care să nu pară că e făcut în anul 1998. Un site care să conţină informaţii utile, actualizate în timp real de angajaţii primăriei.

So, eu mâine mă duc la dezbatere cu propunerea de introducere a siteului pe lista viitoarelor proiecte ale Primăriei precum şi introducerea acestei cheltuieli în bugetul pe anul ăsta.

În modul ăsta vreau să vă invit şi pe voi, restul persoanelor din onlineul gorjenesc să-mi fiţi alături, pentru că..puterea stă în numere, nu ?:)

Speranţa moare ultima, nu ?

Credit Foto: Lifehack.

madalin

Sunt un tip franc, care spune lucrurilor pe nume. Sunt pătimaş şi perseverent, dar uneori mă plictisesc repede. Încerc să fiu un om bun. În cele mai multe situaţii, îmi reuşeşte. În detrimentul meu. Vrei mai multe ? Uită-te pe pagina despre mine.

  • @Alexandra Roata – nu cred ca madalin se refera la “pagini online de prezentare” ci la un site mult mai complex: prezentarea orasului, proiecte de viitor, sedinte publice, licitatii, hotarari locale, taxe si impozite locale, locuri de munca, audiente, programari , servicii oferite de primarie, acte, formulare, documente, etc… lista poate continua !

    Daca era o pagina de prezentare, ar fi fost simplu insa aici e vb de ceva mai complex si nu se face batand din palme, e vb de timp, bani si resurse. Bine, toate se reduc totusi la bani ;)

    ByREV

    5 March, 2010

  • […] despre un proiect ce lipseşte foarte mult oraşului. Dacă săptămâna trecută Mădălin a propus primarului ca urbea noastră să aibă un site cu care să ne mândrim, se pare că ideea a fost […]