Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Contact

Ei da. Uite că ai ajuns şi pe pagina asta. Probabil ai şi un motiv pentru care vrei să mă contactezi, nu ?

Vrei să afli mai multe, sau vrei pur şi simplu să-mi transmiţi ceva ? Foloseşte te rog formularul de mai jos.

Crezi că ceva de pe pagina asta te-a jignit sau te-a supărat în vreun fel şi vrei să urli cât te ţin plămânii ? Foloseşte te rog formularul de mai jos.

O chestie, că văd ca mulţi nu ştiu cum stă treaba:

  • NU CERE LINK EXCHANGE. Că nu vei primi. Eu nu schimb linkuri cu toţi care cer asta. Eu fac schimb de linkuri DOAR cu cei pe care-i citesc (chiar şi dacă rar) şi DOAR cu cei care chiar scriu ceva. Să nu ai senzaţia că fac link exchange cu tine dacă ai 30 de clipuri youtube şi 5 ştiri copiate de pe nu ştiu ce site. Convinge-mă să te pun singur în blogroll. Scrie CALITATIV nu CANTITATIV. Dar SCRIE TU. Nu încerca să-ţi fac blogul cunoscut folosind conţinutul altora. Poţi să-mi recomanzi blogul tău şi o să-l vizitez cu plăcere. Dac-o să-mi placă o să te anunţ şi o să-ţi pun linkul la mine în blogroll.
  • NU MINŢI. Ai un site nou, de 2 luni şi crezi că-mi poţi vinde gogoşi zicând că e vechi de 2 ani ? Lasă-te păgubaş. Există modalităţi de verificare.

Ai citit astea ? Acum poţi folosi formularul de contact, precum şi celelalte modalităţi de a da de mine.

Bineînţeles, dacă dintr-un anumit motiv mesajul tău nu primeşte răspuns, sau nu ajunge la mine, poţi oricând să foloseşti alte metode de a da de mine. De exemplu:

  • Yahoo Messenger: IDul meu este ma_dalin şi dacă tot mă adaugi, fă bine te rog şi specifică şi cine eşti;
  • Twitter: Da. Folosesc şi twitter. URLul spre contul meu de twitter este http://twitter.com/niladam şi nu e neapărată nevoie să mă urmăreşti.
  • E-mail: Evident. Cea mai logică şi mai uşoară modalitate. Dar în general mailurile care conţin rugăminţi de link exchange nu prea primesc răspuns. Aşa că te anunţ că dacă ai vreo cerere de genul ăsta..mai bine te abţii. Oricum, emailul meu este blog [@] madalin.eu (ştii tu să lipesti blog de @ şi de madalin.eu, nu?)
  • Telefon: ARDE RĂU FRATE! Ok. Pot înţelege asta şi îţi dau un indiciu. Mergi la http://madalin.tel, pune mâna pe telefon şi sună-mă. Eventual poţi să trimiţi şi un mesaj. Nu mă supăr. Dar ţine minte te rog, că sunt om şi am şi ore neobişnuite de somn, aşa că dacă nu răspund, ori dorm, ori fac ceva mai mult sau mai puţin important pentru mine.

Acum te las pe tine să alegi modalitatea de a da de mine :)

Ah. Şi nu fi nesimţit(ă) să dai bipuri şi să te aştepţi ca eu să te sun inapoi.