Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

WAEC-RO

Am fost acum vreo 1 ora pe blogul lui zoso si am adaugat un comentariu. Imediat dupa ce l-am adaugat am vazut o chestie care mi-a placut tare mult. Si anume acela ca dupa ce adaugi un comentariu ai un anumit timp in care ti-l editezi. Mi se pare ca ajuta extrem de mult, mai ales pentru cei care se mai intampla sa mai faca greseli. Sau sa se grabeasca sa scrie un comentariu si fac o greseala simpla. Decat sa adauge un alt comentariu corectandu-se, de ce nu ar putea sa-si editeze comentariul ?

Ok, am gasit si pluginul. Se numeste WP Ajax Edit Comments si evident e gratuit. Am salvat pluginul si am observat ca nu era tradus si in limba romana asa ca am decis sa-l traduc eu. Traducerea o puteti lua de mai jos si probabil o s-o puteti lua si direct de pe siteul pluginului deoarece tocmai am anuntat autorul de acest lucru.

In arhiva puteti gasi si .PO (fisierul POT) cat si .MO-ul respectiv.

Pentru plugin inclusiv cu limba romana click [download#8] – doar pentru fisierele .PO si .MO click [download#9]

P.S: zoso/jimmy, te rog nu te supara ca am specificat numele tau, dar e singurul loc unde am vazut pluginul in actiune.

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment