Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Omul

Nick (pseudonim): mdlMadalin
Nume: madalin (evident, nu?)
Locatie: Tg-Jiu
Data nasterii: 21.07.1984 (rac)
Email: niladam [@] gmail.com, madalin [@] tg-jiu.ro, madalin [@] madalin.eu
Y!: ma_dalin
HI5: niladam.hi5.com NOPE, nu mai am Hi5 :)

Altele:

Folosesc internetul din 1998, cand am ajuns prima oara in fata unuia dintre ele. Intr-un club de net (ca si tine, nu?) unde evident primul lucru pe care l-am facut a fost initial sa ma joc. Apoi am trecut la mIRC. Am stat pe IRC o perioada destul de indelungata de timp folosind nickuri diverse (lastDevil, lastEvil, qwerty, PureHate, niladam, mdl, madalin, etc). Am fondat la un moment dat o retea de chat romaneasca care initial s-a numit help-ro.ro, apoi deltanet.ro, apoi nettadicts.org, apoi romanianet – acesta fiindu-i numele si in momentul de fata (nu mai fac parte de mult din stafful retelei) – care este casa chatului de la MTV. Inca stau pe IRC, in mare parte pe canalele #linuxhelp, #bsd, #tg-jiu, #sunshine, #ajutor, unde mai mult sunt idle.

Abilitatile mele sunt compuse din cunostiinte diverse legate de html, php, photoshop, linux, si altele. Imi place sa beau cafeaua cu lapte si 3 pliculete de zahar. Imi iubesc prietena, imi place muzica veche, imi place sa conduc. Imi place sa scriu si imi place sa citesc. Vorbesc/scriu fluent limba engleza. Pocesc franceza si spaniola. Le bunghesc pe amandoua intelegand (de multe ori) si sensul cuvintelor.

Urasc spamul si oamenii-curve. Imi place sa pun verde-n fata ceea ce am de spus si nu ma feresc de consecintele greselilor mele. Imi place sa recunosc cand gresesc si sa iau masurile necesare repararii lor. Imi plac oamenii deschisi la nou si care stiu sa te asculte atunci cand le vorbesti.

Siteuri/bloguri la care am ajutat/realizat:

Siteuri/bloguri pe care le recomand:

Pluginurile pe care le foloseste acest blog:

 • Daniel, ma bucur ca iti place. Ce zici daca te uiti si la http://www.tg-jiu.ro (neactualizat..stim, dar macar mai vezi cate-o chestie pe-acolo) :)

  madalin

  8 July, 2009

 • casa de piatra, sanatate si tot ce va doriti voi.Ma bucur nespus sa vad asa ceva,…ceva frumos,ceva ce ne apartine noua tuturor…acest ,,orasel,,…aceasta viata in imagini si muzica…Dzeu sa va ajute si sa va ocroteasca tot restul vietii..DANKE,….De 20 de ani sint plecat din aceste locuri deosebite..DANKE

  daniel

  8 July, 2009

 • Da Madalin , ne stim ! Ai venit acum cativa ani pe la Raul (la Lelesti ) si ne-am cunoscut atunci !

  FlaviusM

  28 May, 2009

 • Madaline ,eu acuma realizez cine esti tu – LastDevil !

  FlaviusM

  27 May, 2009

 • Draga Madalin , vreau sa-mi cer scuze pentru intelegerea gresita (oboseala , era tarziu ) a primului tau post ! Iti multumesc pentru sfaturi , tu te refereai la o sectiunea iar eu am inteles ca te referi la totul si am luat-o ca pe o jignire (desii nu ar fi trebuit , era parerea ta ) !

  FlaviusM

  25 May, 2009

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment