Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Omul

Nick (pseudonim): mdlMadalin
Nume: madalin (evident, nu?)
Locatie: Tg-Jiu
Data nasterii: 21.07.1984 (rac)
Email: niladam [@] gmail.com, madalin [@] tg-jiu.ro, madalin [@] madalin.eu
Y!: ma_dalin
HI5: niladam.hi5.com NOPE, nu mai am Hi5 :)

Altele:

Folosesc internetul din 1998, cand am ajuns prima oara in fata unuia dintre ele. Intr-un club de net (ca si tine, nu?) unde evident primul lucru pe care l-am facut a fost initial sa ma joc. Apoi am trecut la mIRC. Am stat pe IRC o perioada destul de indelungata de timp folosind nickuri diverse (lastDevil, lastEvil, qwerty, PureHate, niladam, mdl, madalin, etc). Am fondat la un moment dat o retea de chat romaneasca care initial s-a numit help-ro.ro, apoi deltanet.ro, apoi nettadicts.org, apoi romanianet – acesta fiindu-i numele si in momentul de fata (nu mai fac parte de mult din stafful retelei) – care este casa chatului de la MTV. Inca stau pe IRC, in mare parte pe canalele #linuxhelp, #bsd, #tg-jiu, #sunshine, #ajutor, unde mai mult sunt idle.

Abilitatile mele sunt compuse din cunostiinte diverse legate de html, php, photoshop, linux, si altele. Imi place sa beau cafeaua cu lapte si 3 pliculete de zahar. Imi iubesc prietena, imi place muzica veche, imi place sa conduc. Imi place sa scriu si imi place sa citesc. Vorbesc/scriu fluent limba engleza. Pocesc franceza si spaniola. Le bunghesc pe amandoua intelegand (de multe ori) si sensul cuvintelor.

Urasc spamul si oamenii-curve. Imi place sa pun verde-n fata ceea ce am de spus si nu ma feresc de consecintele greselilor mele. Imi place sa recunosc cand gresesc si sa iau masurile necesare repararii lor. Imi plac oamenii deschisi la nou si care stiu sa te asculte atunci cand le vorbesti.

Siteuri/bloguri la care am ajutat/realizat:

Siteuri/bloguri pe care le recomand:

Pluginurile pe care le foloseste acest blog:

 • 3g3Uop FFFIILLUUUSSS6,

  Rhabldbc

  14 August, 2008

 • Multumesc lauretta :)

  madalin

  16 January, 2008

 • se pare k nu m-am inselat si esti unul din putinii tipi o.k…..bv….si esti si inteligent pe deasupra….:)….si esti si rac…deci am inteles de und atata inteligenta si sympatie….

  lauretta

  16 January, 2008

 • Fara placere. Bine ai venit in lista banatilor pe acest blog.

  madalin

  12 December, 2007

 • se spune"imi place sa spun verde-n fata" si nu"imi place sa PUN verde-n fata".nu te obosii sa-mi multumesti

  tavi

  12 December, 2007

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment